Amestecând mierea cu scorțișoară ne putem accelera metabolismul. De asemenea, ne-am putea proteja de problemele de stomac. Mierea combinată cu scorțișoară oferă un plus de energie și îmbunătățește starea de sănătate.
Ingrediente
- Jumătate linguriță de scorțișoară
- 1 linguriță miere de albine
- 500 ml apă clocotită
Mod de preparare:
Fierbe apa într-un vas. Adaugă apoi scorțișoara și fierbe-o aproximativ 10 minute la foc mediu. Ia vasul de pe foc, acoperă-l și așteaptă ca apa să se răcească. După ce s-a răcit, adaugă mierea de albine.
Consumând acest amestec de două ori pe zi (dimineața și seara) vei observa rapid efecte pozitive.
Amestecul de miere și scorțișoară accelerează metabolismul, normalizează nivelul de zahăr din sânge și combate problemele de stomac.
Se vorbește peste tot despre beneficiile mierii de albine. Nu numai că mărește nivelul de energie, dar consolidează și imunitatea.
Din păcate, proprietățile scorțișoarei sunt mai puțin cunoscute, dar merită descoperite. Acest condiment are un efect interesant asupra metabolismului nostru.
Exista dovezi științifice care atestă că scorțișoara poate reduce tensiunea arterială și poate regla nivelul glucozei din sânge, mai ales la persoanele cu diabet de tip 2.
De asemenea, scorțișoara scade riscul dezvoltării bolilor de inima, protejează împotriva infecțiilor și atenuează disconfortul digestiv. Grație proprietăților sale antiinflamatorii și antimicrobiene, scorțișoara a fost folosită mult timp în medicină.
Atunci când consumi miere amestecată cu scorțișoară, întregul tău organism are de câștigat. Pe lângă faptul că nivelul de energie crește, starea de sănătate se îmbunătățește. Profită la maximul de beneficiile acestor două ingrediente și încearcă rețeta prezentată în rândurile de mai sus.
Discussion about this post